Visualiseren voor het slapen gaan

Doe dit voordat je gaat slapen!!

Zoals Abraham Hicks zegt: je kunt geen oplossing vinden als je op het niveau van het probleem blijft hangen.

Als je jouw brein leert begrijpen en het op de juiste manier leert gebruiken, zullen de mooiste dingen zich op jouw pad ontvouwen. Je goed voelen heeft van alles te maken met je hart-brein coherentie.

 

In een van onze eerdere artikelen heb je al iets kunnen lezen over hersengolven. Als je hersenen in Alpha of Theta staat verkeren is dat een staat waarin je makkelijker je intuïtie kunt raadplegen.

Net voordat je in slaap valt, schakelen je hersenen over naar de theta staat. Als je je intuïtie wilt raadplegen voor iets of als je graag iets wilt bereiken zou je dat voor je kunnen halen voordat je gaat slapen.

Fantaseer 5 minuutjes over iets waar je ontzettend blij van wordt of stel je voor hoe het zou voelen als je antwoord zou hebben op een bepaalde vraag. Grote kans, dat als je dit een paar keer doet de oplossing zich ineens aandient. Of dat er ineens een leuke kans op je pad komt wat verband houdt met datgene waar je over aan het fantaseren was.

Let op, houd het luchtig. Als je het te belangrijk maakt of het gaat analyseren voor je gaat slapen, kan het zijn dat je lastiger in slaap valt omdat je in beta staat blijft.

Leave a Reply

Close Menu
×
×

Cart