Notifications
Clear all

Intenties vastleggen  

  RSS

MissJJ80
(@missjj80)
New Member
Joined: 2 years ago
Posts: 3
01/04/2019 9:56 pm  

Bij de law of attraction draait het voor een groot gedeelte door je intenties en de energie die je krijgt als je deze intenties vastlegt. Deborah en ik hebben vandaag onze intenties vastgelegd voor de komende maand als het gaat om de website. Al pratende word je enthousiast van elkaars ideeën en voel je, hoe je je zou voelen als het doel al bereikt is. Je krijgt dus de juiste vibes om te manifesteren en te creëren. 

Wat ook helpt is vast te leggen waarom je deze doelen wilt behalen en waarom je die intentie hebt. Onze intentie is om anderen te inspireren en helpen met onze verhalen. Onze succesverhalen, maar ook het geploeter soms :-). Daarbij hopen we mensen te ontmoeten die ongeveer dezelfde ontwikkeling doormaken om ervaringen te kunnen delen en ook om elkaar te stimuleren in de ontwikkeling. Vandaar dat we echt hopen dat dit forum actief gebruikt gaat worden. 

Onze intenties voor de maand april zijn:

- 200 volgers op Instagram

- 10 individuele bezoekers per dag op the expandition

- 10 nieuwsbrief inschrijvingen

- 10 forumleden

- worden genoemd door 1 inspirerend persoon

- we hebben verbinding gemaakt met 2 personen die bezig zijn met het zelfde proces, dezelfde ontwikkeling

- een inspirerend event gevonden om bij te wonen en van te leren

- 10 betekenisvolle reacties van bezoekers/volgers

 

Wat zijn jouw intenties voor de komende maand en waarom heb je deze intentie? Deel het hier! Wil je meer weten over de law of attraction of intenties? Deel hier je vraag, we helpen je graag verder!


Quote
Share:
Close Menu
×
×

Cart