Expand je Intuïtie

Herontdek je onderbuikgevoel en maak betere keuzes

Eén van de voordelen van op expandition zijn is dat je meer gebruik kunt gaan maken van je intuïtie. Hoe leuk zou het zijn als je al je beslissingen zou kunnen maken door je onderbuikgevoel of je hart (het ligt er maar aan waar jij het voelt) te volgen in plaats van alle voors en tegens af te wegen en je suf te piekeren?

Je kent het ongetwijfeld, Het stemmetje dat je eigenlijk wel had gehoord en waar je achteraf naar had moeten luisteren. Of die keer dat je had geluisterd en waarbij je later ontdekt dat de andere keuze een ramp was geweest.

In je brein is in de andere stem te vinden, de luidere stem. Je brein is een opslagplaats. Het herbergt je herinneringen, verdriet vreugde, een deel van je persoonlijkheid en helpt je alles in perspectief te plaatsen. Je brein is de ijverigste helper die er is. Je brein wil je beschermen en helpen en doet dat met de kennis die het heeft. Soms is je stem bemoedigend, behulpzaam en krachtig. Soms is het streng, bijna wreed. Het kan een luide schreeuwende stem zijn of een piepklein venijnig stemmetje.

Je brein is namelijk de stem van je ervaringen maar ook de stem van je moeder, je vader, je leraar van de basisschool. Het is de stem van je eerste vriendje, je beste vriendin, de collega waar het niet mee klikte of een vreemdeling waar je ooit en keer tegen aan bent gebotst.

Deze stem heeft maar een doel, jou beschermen maar neemt daarbij soms zijn taak iets te serieus waardoor hij luider en luider wordt. Soms is de stem zo luid dat je denkt dat jij die stem bent, gelukkig ben je zo veel meer dat dat!

The expandition staat voor avontuur tijdens het belopen van je pad en het vergroten van je bewustzijn. Op het moment dat je je bewust wordt dat je meer bent dan die stem alleen en je jezelf de ruimte leert geven, zal je merken dat het veel makkelijker wordt om keuzes te maken. Je zult ook merken dat als je hier echt goed in wordt, je eigenlijk niet eens meer zo veel keuzes hoeft te maken. Maar, we zijn op expandition en willen ergens naartoe. Wat is jouw pad dan en hoe volg je een weg die jouw gelukkig maakt?

Het bewust worden van beide “stemmen” kan je hierbij helpen. The expandition biedt verschillende tools en invalshoeken om de balans terug te vinden en in de komende artikelen helpen wij je graag op weg om beide stemmen de juiste aandacht te geven zodat je in staat bent om bewuster en makkelijker keuzes te maken.

Tijd om wakker te worden, laten we het samen doen! Wil je meer lezen hoe wij onze intuïtie stapje voor stapje terug vinden? Lees dan onze blogs met persoonlijke verhalen.

 

Heb je zelf ervaringen met het luisteren naar je intuïtie, wil je er nog meer over weten of zoek je mensen die net als jij meer willen vertrouwen op hun innerlijke stem? Meld je aan bij onze community.

Leave a Reply

Close Menu
×
×

Cart