Hi! Leuk je te ontmoeten!

Ik ben Deborah, 39 jaar, gek op dieren, een wannabe vegan (ik ben er nog niet helemaal), boekenworm, cappucinodrinker en het liefst de hele dag in de natuur te vinden.

Kiezen voor veilig

Opgroeien heb ik best als een struggle ervaren. Het bepalen wie ik was en wat ik wilde doen met mijn leven, ging niet bepaald vanzelf. Ik ben erg rationeel ingesteld, dus ik nam veel keuzes met mijn hoofd, terwijl ik voelde dat het niet altijd de beste keuzes waren.
Zo ging ik als eerste in de familie studeren, want ja ik had kennelijk het niveau. Iedereen was trots op me en ik ook wel op mezelf, dus het was een logische keuze. Terwijl ik toen eigenlijk al voelde en wist dat ik iets heel anders moest doen. Als ik ergens blij van word, is het wel creatief bezig zijn. Maar de valse overtuiging in mijn hoofd zei me dat je daar je brood niet mee kan verdienen, dus ik koos voor veilig. Ik ging criminologie studeren. Ik heb als wetenschappelijk onderzoeker en analist gewerkt en inmiddels werk ik al een aantal jaar bij de politie.

Luisteren naar dat stemmetje

Maar het gevoel dat mijn hart ergens anders ligt is nooit weggegaan. Het bleef aan mij knagen al die jaren. Ik deed veel aan soul searching. Ik las het ene na het andere zelfontwikkelingsboek en heb er veel erover gesproken met anderen. Ik ben op een punt aanbeland waarop het niet luisteren naar dat gevoel pijnlijker is dan actie ondernemen. Ik heb voor mezelf besloten dat ik geen onderdeel meer wil uitmaken van de ‘ratrace’. Ik wil zelf mijn tijd kunnen indelen en werken in een inspirende werkomgeving werken met dito mensen. Ik wil blij worden van mijn werk en ik wil dat het toegevoegde waarde heeft in het leven van anderen.

Journey

Ik neem je graag mee op mijn journey: keuzes maken is één, maar nu nog de daadwerkelijke stappen zetten! Dat zal met vallen en opstaan gaan, maar ik voel dat dat het waard gaat zijn! Ik hoop dat het je inspireert ook je hart te volgen, want dat klopt altijd.

Ga je mee?

X Deborah

 
 

Ik ben gek op lezen en dan met name boeken op het gebied van zelfontwikkeling. Eén van de boeken die het meeste impact op me heeft gehad is het boek ‘Law of Attraction’. Ik had soms het gevoel dat het leven mij overkwam. Maar door dit boek werd het mij duidelijk dat we zelf ons leven creëren door wat we uitzenden (positief danwel negatief). 

Ik lees vaak meerdere boeken door elkaar. Net waar ik zin in heb. Bovendien zijn sommige boeken niet gemaakt om in één ruk uit te lezen. Van zulk soort boeken lees ik een paragraaf of hoofdstuk per keer en laat ik bezinken alvorens ik verder lees. Onderstaande boeken ben ik momenteel aan het lezen.

Ik luister vaak naar podcasts, meestal als ik op de fiets zit naar mijn werk. Dit zijn momenteel mijn lievelingspodcasts. The Lively Show van Jess Lively vind ik erg uplifting. Jess richt zich heel erg op connecten met je intuïtie en is een grote inspiratiebron op dat gebied. De podcast Super Soul Conversations van Oprah Winfrey is altijd inspirerend door de gasten die zij erin ontvangt. Momenteel is zij bezig met een een tiendelige serie samen met Eckhart Tolle om zijn boek ‘A New Earth’ te behandelen. Echt een aanrader! Als ik luister naar de podcast van Tara Brach kom ik helemaal tot rust. Deze vrouw heeft zo’n fijne energie.

“There is no greater agony than bearing an untold story inside you”

Maya Angelou

Close Menu
×
×

Cart